menu
home
diensten
ARC wave
over ARC
contact
Werkwijze
Kennismaking
We beginnnen uiteraard met een kennismaking zodat wij uw meubel in het echt kunnen bekijken. U mag gerust uw fauteuil, zetel, bankstel of welk meubel u ook heeft, meenemen naar ons atelier. Maar omdat dit meestal niet zo evident is, komen wij graag bij u langs. We hebben dan ook al een brede waaier aan stalen bij zodat u een goede impressie van de vernieuwing krijgt. Uw keuze van het materiaal is ook belangrijk om een correcte prijs om te maken. Door de vele mogelijkheden is het soms niet gemakkelijk om een keuze te maken. Hierbij staan wij u uiteraard graag bij met ons vakkundig advies en uitgebreide service. Zo kan u tot een keuze komen die zowel volledig naar uw wens als kwalitatief is.
Offerte
Nadat wij precies weten in welke staat uw meubel verkeert en hoe het eruit gaat zien, kunnen wij een exacte en vrijblijvende offerte opstellen. Twijfelt u nog over de materiaalkeuze? Dan kan u nog naar ons atelier komen om grotere stukken stof te bekijken. Indien nodig stellen wij daarna opnieuw een offerte op.
Aan de slag!
Na het sluiten van de overeenkomst is het tijd om aan de slag te gaan! Wij komen het meubel bij u ophalen of u kan het bij ons afleveren. Vervolgens wordt ww waardevol bezit in ons atelier door onze professionele stoffeerders onder handen genomen. Deze vakmannen gaan nauwkeurig te werk om onze hoge kwaliteitsstandaard te garanderen. Meestal bent u uw meubel maar een 2-tal weken kwijt. De exacte datum wordt altijd op voorhand besproken zodat u niet verrassingen komt te staan.
Terug genieten
Na de afwerking controleren wij uw meubel nog eens grondig om te zien of alles tot in de puntjes is afgewerkt. Vervolgens zorgen wij ervoor dat u op de afgesproken datum en tijdstip terug over uw meubel beschikt. Niet alleen de hoge kwaliteit maar ook het nakomen van afspraken is een van onze handelsmerken. Daarna is het aan u om er weer vele jaren van te genieten !
geschiedenis
ARC, oftwel Auto Reconditie Center, werd in 1990 opgericht door Etienne Driesen. Oorspronkelijk begon hij als professionele car cleaner om de lak van auto’s terug te laten schitteren. Tot al snel de vraag voor het herstellen van autozetels zo groot werd dat hij besloot om de overstap te maken. In 1995 verhuisde ARC van Overpelt naar Industrieterrein Panhoven te Peer om er de activiteiten van lederrenovatie en herstofferen verder te ontplooien. Want toen al ging het niet meer alleen over herstellen van autozetels. Volledige meubels waren toen al dagelijks kost geworden. Door de samenwerking met verschillende meubelzaken werden de activiteiten nog verder uitgebreid naar boxsprings, hoofdborden, bodemplaten, bedbanken, nachttafels, speciale zitmeubelen etc... Kortom een zeer breed dienstenpakket! Naast deze samenwerking met bedrijven zijn ook de particulieren altijd hun weg naar ARC blijven vinden. Een uitstekende kwaliteit en goede service liggen hierbij aan de basis. Momenteel focussen wij ons hoofdzakelijk op onze specialiteiten: stofferen, lederrenovatie en boxsprings & hoofdborden op maat.
Heeft u vragen of wenst u alvast een indicatieve offerte? Neem dan nu met ons contact op.
contact