menu
home
diensten
ARC wave
over ARC
contact
onze ruime dienstverlening
Door meer dan 25-jarige ervaring heeft ARC een expertise opgebouwd in het herstofferen van zitmeubels, renoveren van leder bij zowel zitmeubels als autostoelen, en produceren van boxsprings en hoofdborden op maat. Deze ervaring is o.a. opgebouwd door samenwerking met bekende bedrijven zoals Natuzzi, Meubelen Odrada, Goossens Wonen & Slapen, Neven, Keldermans meubelen, Reyskens Slaapcomfort ,Dipps, etc... Heeft u een prachtige meubel of zetel maar is deze door de jaren heen helaas versleten of beschadigd? Dan zorgen wij ervoor dat deze terug in nieuwstaat verkeert zodat u er weer vele jaren plezier aan kan hebben. Of bent u misschien op zoek naar een unieke boxspring maar vindt u deze nergens? In overleg met ons bezorgen wij u een boxspring en hoofdbord volledig naar uw wensen. In beide gevallen zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos.
Renovatie van de bekleding
Lederen zitmeubelen zoals hoek of losse zitmeubelen, relaxfauteuils; zowel klassiek als modern; hebben niet alleen een luxueuze uitstraling maar voelen ook prettig aan. Maar helaas ontsnappen zelfs dure lederen meubels niet aan slijtage of beschadigingen. Gelukkig kan u op ARC Lederrenovatie rekenen voor een kwalitatieve renovatie! Slijtage van leder door intensief gebruik of zonlicht wordt door ons vakkundig hersteld. De finishlaag wordt volgens een modern procédé behandeld en op deskundige wijze opnieuw gespoten, waardoor het leder er weer als nieuw uit gaat zien. Deze behandeling is mogelijk bij de meeste leersoorten. Uitzondering hierop vormen vetachtige leersoorten en nubuck leder. Kleine of ernstige beschadigingen zoals barstjes, vetvlekken, inktvlekken, handwish zijn herstelbaar door middel van gedeeltelijke renovatie.
Renovatie van zit- en rugkussens
Het is niet te voorkomen dat uw salon door de jaren heen aan zitcomfort inboet. Vullingen worden door veelvuldig gebruik zachter en verliezen op een gegeven moment het gewenste zitcomfort. In dat geval hoeft u niet direct een nieuwe salon aan te schaffen. Het vervangen van de vering en de zitvullingen is snel en gemakkelijk uitvoerbaar. Wij adviseren u graag bij uw keuze in soort en hardheid van de vullingen.
Is het leder echt te versleten of zijn de beschadigingen zo erg dat een renovatie niet meer mogelijk is? Dan kan ARC u nog steeds helpen door uw meubel te herstofferen. Klik hier onder voor meer informatie.
meer informatie