menu
home
diensten
ARC wave
over ARC
contact
onze ruime dienstverlening
Door meer dan 25-jarige ervaring heeft ARC een expertise opgebouwd in het herstofferen van zitmeubels, renoveren van leder bij zowel zitmeubels als autostoelen, en produceren van boxsprings en hoofdborden op maat. Deze ervaring is o.a. opgebouwd door samenwerking met bekende bedrijven zoals Natuzzi, Meubelen Odrada, Goossens Wonen & Slapen, Neven, Keldermans meubelen, Reyskens Slaapcomfort ,Dipps, etc... Heeft u een prachtige meubel of zetel maar is deze door de jaren heen helaas versleten of beschadigd? Dan zorgen wij ervoor dat deze terug in nieuwstaat verkeert zodat u er weer vele jaren plezier aan kan hebben. Of bent u misschien op zoek naar een unieke boxspring maar vindt u deze nergens? In overleg met ons bezorgen wij u een boxspring en hoofdbord volledig naar uw wensen. In beide gevallen zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos.
zitmeubels herstofferen
Praktisch alle objecten die veel gebruikt of oud worden, hebben te maken met slijtage of beschadiging. Meubels zijn hier dan ook geen uitzondering op. Maar betekent dit dan meteen het einde van hun leven? Nee, gelukkig hoeft dit voor u niet het geval te zijn! Wij zorgen ervoor dat uw meubels terug een 2de leven krijgen, klaar om er weer vele jaren van te genieten. Om ervoor te zorgen dat deze renovatie kwalitatief gebeurt, doen wij meer dan alleen de meubels herbekleden,wij kunnen ook uw zitmeubel voorzien van een nieuwe vulling en binnenvering zodat het zitcomfort hetzelfde of nog beter dan oorspronkelijk wordt. Net zoals de keuze van materiaal, kleur en stijl gebeurt dit in overleg met u. Ziet u graag een prachtig, stoffen, design met een bepaald motief? Of gaat u voor een stijlvolle uitstraling van leder of kunstleder? Wij staan met ons professioneel advies en een brede waaier aan stalen voor u klaar. Zo zal het eindresultaat altijd kwalitatief en volledig naar uw wens zijn.
Wenst u te weten hoeveel een herstoffering kost voor uw meubel? Of een afspraak om onze ruime keuze aan materiaal eerst eens te bekijken? Neem dan nu contact met ons op.