menu
home
diensten
ARC wave
over ARC
contact
onze ruime dienstverlening
Door meer dan 25-jarige ervaring heeft ARC een expertise opgebouwd in het herstofferen van zitmeubels, renoveren van leder bij zowel zitmeubels als autostoelen, en produceren van boxsprings en hoofdborden op maat. Deze ervaring is o.a. opgebouwd door samenwerking met bekende bedrijven zoals Natuzzi, Meubelen Odrada, Goossens Wonen & Slapen, Neven, Keldermans meubelen, Reyskens Slaapcomfort ,Dipps, etc... Heeft u een prachtige meubel of zetel maar is deze door de jaren heen helaas versleten of beschadigd? Dan zorgen wij ervoor dat deze terug in nieuwstaat verkeert zodat u er weer vele jaren plezier aan kan hebben. Of bent u misschien op zoek naar een unieke boxspring maar vindt u deze nergens? In overleg met ons bezorgen wij u een boxspring en hoofdbord volledig naar uw wensen. In beide gevallen zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos.
Camper / caravan herstofferen
Vreest u bijna dat wij alleen herstoffering of kussenvulling van losse meubels doen? Dan hoeft u zich zeker niet langer zorgen te maken. Want zelfs voor een volledige make-over van zitmeubels van camper, caravan of boot kan u bij ons terecht. Hierbij heeft u een zeer uitgebreide keuze uit de mogelijkheden van de stijl, het materiaal en de kleur. Komt u er zelf niet uit? Dan helpen wij u graag verder met advies. Zo zal u in uw vrije tijd weer kunnen genieten van een fris en gezellig interieur. Meer weten over onze transparante werkwijze? Kijk dan nu hier!
Neem contact op met ARC om een kostprijs te weten. Of een afspraak om onze ruime keuze aan materiaal eerst eens te bekijken? Neem dan nu contact met ons op.